22 juli 2011

Mums mamma!

Efter att ha varit på bvc och sett att R:s viktkurva dippade något i kombination med R:s intresse när vi andra äter så kokade jag palsternackspuré igår. Och oj vad det gick hem! Tänkte att jag är glad om han äter en tesked, men tror att han åt 4 (uppdelat på flera skedar så klart!)! Och han hade säkert ätit mer om han fått, för han bara gapade när jag kom med skeden :-)

Så nu blir det palsternackspuré några dagar innan vi testar något annat! Kul det här!

3 kommentarer:

 1. Härligt när dom små börjar äta lite :) Synd att tjejen fick halsfluss, mitt i sommaren.

  Jo du.. Björn R spelar för fullt fortfarande, han har några nya skivor men jag tycker inte dom är lika bra som dom första :O)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Näe, så trist att L fått halsfluss, hoppas hon blir kry fort! Å så skoj att smakportionerna går hem, men snart har du inge baby längre... ;-) KRAM och njut av sommaren allt ni kan!

  SvaraRadera
 3. Palsternacka har jag ju aldrig gillat. Huj, jag ryser. Och det var lika när jag matade mina barn med det, då satt jag och rös när jag matade. Hihi... kanske inte är så konstigt att de INTE äter det idag?!

  Ha en fin daG!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)