14 juli 2011

Ny säng?

R satt i sin babysitter och jag höll på att städa lite i köket samtidigt som jag hängde tvätt. L kom förbi och frågade vad det var för kladd R hade på sig. Jag reagerade inte utan fortsatte med tvätten. Hon frågade igen ett par minuter senare, och jag kollade på min lilla kille. Brun på magen.. Hmm... Ahh!! Bajs! När man bara "bygger björnar" en gång var sjunde eller tionde dag så blir det ganska mycket... Och när det flyter så kan det alltså rinna ur blöjan - upp på magen!!

Urk, visste knappt hur jag skulle få av honom bodyn, och det blev ett ordentligt bad efteråt! Nu är kläderna och tyget till babysittern tvättade och lillkillen verkade rätt slut efter sin tömning och somnade i min famn. När jag skulle plocka undan efter lunchen så la jag honom i våra två fåtöljer och det blev en perfekt säng! Tyvärr ville inte R sova mer :-)


På bilden ser det ut som om det är en springa mellan fåtöljerna, men sittdynorna gör att det inte blir något mellanrum. Det kändes som en bättre lösning än soffan eftersom R nu snurrar så mycket när man lägger honom att jag har hittat honom både på tvären och upp och ner i sängen :-)


3 kommentarer:

 1. hahaha Så kan det gå. Vet inte hur många gånger Wilda sket ner mig =)

  SvaraRadera
 2. Men oj vad mycket bajs det måste ha varit när det kommer upp på magen!

  Den nya "sängen" ser skön ut!

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig "säng". Hoppas ni får en fin fredag gumman! KRAM!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)