10 juli 2011

Semestersammanfattning

Den här semestern har verkligen innehållit lite allt möjligt.

Några dagar hos vänner i Torrevieja med lugna dagar och lugna, men sena kvällar, med ett superlugnt poolområde.
Några dagar i Benidorm på ett stort hotell med en stor frukostbuffé i stökig miljö och mucho mucho folk vid det stora poolområdet. Kvällar längs strandpromenaden bland strosande turister.

En dag och kväll med goda vänner hemifrån som också var på semester i Benidorm, hemma hos en släkting till dem. Hemma med tapaslunch och en baddag i deras pool och grillning på spanskt vis på kvällen.
Mycket bad för L, som är vår lilla sjöjungfru. Premiärbad i pool för R. Och en snäll make som låtit den här mamman få lite egen soltid. Då den här mamman också hunnit läsa sina böcker. De där tre nedpackade pocketböckerna kändes som ett något positivt önsketänkande för en vecka sedan, men faktum är att bok nummer tre hann påbörjas!
Lillskruttan och pappan längtade hem sista dagarna, men jag hade kunnat stanna några dagar till! Underbart klimat, underbar lunk, underbart med semester!

2 kommentarer:

  1. Vad härligt det ser ut!

    SvaraRadera
  2. Låter verkligen som ni haft en toppensemester med lite allt möjligt på er agenda, roligt att kunna hälsa på lite bekanta och se lite "annat" och inte bara se ett hotell och dess närområde som man annars ofta gör.
    Kramar

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)