31 juli 2011

Snart hemma igen
Snart hemma. Och som alltid ska det bli skönt! Vi har dock haft en supertrevlig minisemester eller semesterweekend. Bortsett från att jag hade ont i magen igår då, men det gick ju över! Hann dock fundera lite över hur sjutton man skulle gjort om man blivit magsjuk på en camping... Åkt hem, med många stopp på vägen vore nog ganska högt upp på min lista.

J & L hade en toppendag med båtåkande, bad och klipputforskning och kom tillbaka nöjda.

Middagen käkade vi ute på en restaurang i Hamburgsund och sedan utklassade jag vännerna i kunskap om 90-talet.

Nu är det inte många mil kvar och jag tror att jag ska kasta mig in i duschen först. Skönt att slippa kolla så att vi har femkronor så att det räcker ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)