25 augusti 2011

Godmorgon

Vaknade mitt i natten av en duns. Vem/vilka ramlade i golvet? Var var jag? Konstaterade snurrigt att det var L som ramlat i golvet. Men var var J? Det tog en stund innan jag insåg att R låg i sin egen säng, jag i min egen och att pappa J var i Gbg. Det märks att det var över 2 veckor sedan jag sov i min egen säng!

L slog sig inte utan somnade snabbt om hos mig, och sover fortf gott. Själv sitter jag i princip bara och väntar på hantverkarna som skulle komma vid 7. Börjar inse varför de inte är klara.. Jag hade ju kunnat sova en halvtimme till!


3 kommentarer:

 1. Det är väl hemskt när en dag börjar så abrupt!?
  Dunsar är ingen bra väckarklocka. Framför allt inte när man kunde fått en liten halvtimme sömn till.

  SvaraRadera
 2. Usch inte kul när ngn faller ur sängen skönt att L sov vidare..
  Önskar dig en underbar torsdag...
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Usch vilket uppvaknande! Tur att det gick bra trots allt. Hoppas ni får en fin dag. KRAM!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)