01 augusti 2011

Inte enligt planerna

Åkte ut en sväng till barnens farfar i stugan och grillade lite och för att hämta doggen D. Lämnade lillskruttan. Det känns helkonstigt men L tyckte att det skulle bli jättekul. Och även om jag kommer att sakna henne (vi är väldigt dåliga på att inte ha barnen hemma när vi bara är hemma, har bara barnvakt när vi behöver hjälp.) så tror jag att det är bra för mig. Mitt tålamod har som sagt inte varit det bästa den sista tiden och jag tror att det är bra för både L och mig med lite miljöombyte.

J och jag har bestämt att vi ska köra ett nattrace med R. Jag är så trött av att vakna många gånger varje natt men inser att det mycket hänger på mig. Varje gång R vaknar är det så lätt att erbjuda honom mat istället för att försöka med nappen och försöka få honom att somna om. Så nu ska vi testa och strategin är att vi sover som vanligt tills första gången han vaknar. Då ska jag försöka hålla mig vaken medan han äter så att jag vet att han äter ordentligt innan vi båda förhoppningsvis somnar om. Det är den lätta biten. Sedan kommer det svåra med att INTE ge honom mat när han vaknar igen. Det kanske blir en tuff natt. Jag ställer in mig på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)