16 augusti 2011

Utan kompis, nya kläder

Är så besviken på min lilla rosa dator! Jag har många bilder i kameran från söndagens brunch i Conncord på ett gammaldags hotell. Och från utflykten till Kimball farm där vi klappade både sköldpaddor och en krokodil!! Men jag får väl snällt vänta tills vi kommer hem igen innan jag kan visa bilderna.

Igår valde L att stanna hemma tillsammans med F och hennes nanny när vi andra åkte på big time shopping till Wrentham outlet. Det kändes helkonstigt att lämna L, speciellt när hon pratar svenska och nannyn engelska, och L var lite blyg i början och nästan lite ledsen, men hon ville ändå stanna hemma. Gissar att det var nervöst. Men det hade gått såå bra!

Och det gick såå bra för hennes mamma att shoppa också! L:s garderob har nu fått sig ett ordentligt lyft med allt ifrån en feeklänning till en rosa finkappa, nya hoodies och klänningar. En kofta på Ralph Lauren kostade lika mycket som en på Lindex!

Hittade faktiskt tre klänningar till mig själv också och ett gäng koftor. Lillebror fick självklart också lite nytt och J lyckades också bra med att förnya sin garderob. Tur att J köpte nya resväskor också ;-)

1 kommentar:

  1. Så kul att shoppa när det är så bra priser, då kan man unna sig mer:)
    Är allt lite avis..
    Kramar

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)