17 september 2011

Förklaring
Eftersom åtminstone 3 av de andra fem tjejerna på Mallis var förkylda så har jag bara väntat på att bacilluskerna skulle ha anfallit mig. Vilket de verkar ha gjort eftersom jag de senaste dagarna har haft trassel i halsen. Inatt var det ganska jobbigt, speciellt i kombination med R:s bristande sömn också.

Fast idag fick jag eventuellt förklaringen till att R inte sover så bra. Hans näsa började rinna lite i eftermiddag.. Nu håller jag tummarna stenhårt att han inte ska vara/bli förkyld. Imorgon ÄR det vi som tar det lugnt iaf!

3 kommentarer:

  1. Så söt han är lille gullpojken!

    Ja då gräset blev klippt... var så långt så allt bara fastnade så jag fick köra utan uppsamlare. Ungarna är som tur är i en bra ålder - stora nog att hjälpa till att kratta och små nog att vilja göra det :)

    Ja du, trots husarrest med lite sjuk Johanna, gräsklippning och vattenlåsrensning har vi haft en jättemysig dag och kväll. Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Hej gumman! Hoppas att ni inte mår allt för dåligt idag. Här är vi oxå lite småförkylda och jag hoppas att det stannar vid det. Önskar dig en fin söndag. KRAM!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)