23 september 2011

Fredagssoftar

Idag tar vi en lugn hemmadag eftersom den där förkylningen visst tog en vändning och kom tillbaka.. Inte alls önskvärt måste jag säga! Som tur är är det mest jag som har bacilluskerna. R:s näsa rinner lite men han verkar inte speciellt påverkad.

Det är ganska skönt med en dag utan ett endaste måste att ge sig ut. Kommer inte ihåg när jag hade en sån dag senast?! Barnen och jag fnular omkring lite, eller ja, R cirkulerar mellan famnen, matstolen, lekfilt på golvet, gåstolen, babysittern, en stund i vagnen och en stund i sängen. L och jag har städat lite på hennes rum. Eller, jag har städat och hon har läst tidningar. Borde det inte vara tvärtom?!?

Efter en riktigt dålig gårdag, rent humörmässigt, är det jätteskönt att bara vara med L utan tjaffs och sura miner. Just nu tar vi en paus och L fixar mitt hår och låtsassminkar mig. Jag hoppas att jag blir snygg :-)


4 kommentarer:

 1. Man behöver de dagarna med. Hoppas de försvinner lika fort som de kom.

  Verkar vara normalt det där. Mamma städar barnens rum medans de ser på. Samma här idag.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt med en soft fredag. Det har jag med nu efter att ha överlevt veckan utan att bryta ihop :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej finaste du, passar på att önska en fin helg via mobilen på väg hem från jobbet. Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej finaste du, passar på att önska en fin helg via mobilen på väg hem från jobbet. Kram!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)