27 september 2011

Kvalitetstid

Efter en natt med liite sömn är R och jag på väg till föräldragruppsträff. Även om jag gärna skulle passa på att sova en stund när L är på dagis så tror jag att detta kan vara välbehövligt för mig. R har, både igår em och hittills idag, varit en gnällig kille och jag tror att jag skulle få en knäpp om jag bara skulle vara hemma och tvingas lyssna på gnället.


Självklart sover han i bilen nu och eftersom jag är lite tidig passar jag på att bara sitta och lyssna på ljudbok en stund. Skönt!

2 kommentarer:

  1. Hej gumman! Hoppas ni får en mysig dag trots tröttheten! KRAM!

    SvaraRadera
  2. Hoppas du får sova bättre inatt. Vad skönt med ljudbok, man får passa på vid de där små tillfällena. kramar Linda

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)