20 september 2011

Talanger och trassel

Statusen här idag har varit ganska hängig. Jag har nån konstig förkylning som mest verkar sitta i luftrören, hostar som en tok om nätterna vilket så klart medför riktigt dåligt med sömn, och en huvudvärk som nästan gör mig illamående.

Mina små busar har nu somnat och jag planerar att snart göra det samma. Ligger i sängen och kollar på Idol. Herregud vad många superduktiga 15-16-åringar det finns! Tänk att vara grym i så ung ålder, vilka möjligheter de har framför sig!

3 kommentarer:

 1. Krya på dig! Ja visst är de unga galet bra i årets Idol!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej hjärtat! Då är statusen ungefär som här då. Jag är inte så snorig men förkylningen verkar sitta i luftrören och i halsen. Hoppas du känner dig bättre idag. KRAM!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du mår bättre vännen !
  Här börjar också alla känna sig lite hängiga :(
  Dottern hade gråtit i skolan och var trött..jag har ont i halsen.. och sonen mår sådär..
  Hösten på G märker man ;/
  Krya på dig
  KRAMISAR

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)