19 september 2011

Va??

De flesta jag vet brukar göra det i treårsåldern eller något. Inte när de är 5 1/2. Men L valde att göra det idag. Inte för att få uppmärksamhet enligt henne själv, utan för att hon ville se fräck ut. "Som man gör när man går på disco och så."

Hade det varit disco idag hade hon förmodligen inte fått gå.
7 kommentarer:

 1. Hoppla! Som det kan gå när man vill se fräck ut... Hoppas det inte blev för illa!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Oj då! Hoppas att det inte blev allt för illa med frisyren! KRAM!

  SvaraRadera
 3. men lilla loppan!! ville va fin....

  SvaraRadera
 4. Aj aj....hoppas att det inte syns för mycket.

  Kram Kram

  SvaraRadera
 5. Å nej, vet precis hur det känns, Moa gjorde ju det i somras då hon var 3,5.

  Hoppas det inte syns allt för mycket.
  Moa ser fortfarande inte klok ut:(

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Oj oj oj.. Inte roligt nu men ett roligt minne för framtiden.. ;)

  Jag klippte av mig HELA min lugg då jag var 5 år och 1 timme innan dagisfotot skulle tas på dagis.. Dessutom hade jag satt på mig utklädningskläder så jag såg inte klok ut på det kortet.. att min mamma var galen behöver jag inte säga va, haha..
  men idag är det ett roligt minne.. :)

  SvaraRadera
 7. lilla stumpan då, klart hon ville se fräck ut;)

  kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)