02 oktober 2011

Grr! Synkade iPhonen idag, eller maken gjorde det, innan han sedan synkade en padda med iTunes på min dator. Gissa vad som hände? En massa saker är nu försvunna från telefonen OCH datorn!!! Kalendern är helt skruvad och typ hela september är raderat, bortsett från några poster. Och framåt finns inte alls kvar.

Jag försökte återställa med senaste säkerhetskopian men jag vet inte om det blev bättre eller sämre. Ser att vissa sms är borta och likaså nummer i kontakterna... Störigt är ordet sa Bill! Framför allt för en sån som mig som hatar att inte ha kontroll!

2 kommentarer:

 1. Förstår dig gott.
  Så frustrerande när det tekniska krånglar. Jag kan bli helt tokig på sånt.
  Vad "bra" att flyget var försenat så du fick en härlig famlijedag.
  Hoppas du får en bra vecka.
  Kram

  SvaraRadera
 2. ohh nooo..

  ibl kan synket går åt pipsvängen, har gjort det även här.. :( men jag synka om den och då rättade det till sig som tur var.. :)

  har även lyckats synkat min telefon med ett annat konto så då blev det helt knasigt med, haha.. :)

  kramkrma

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)