26 oktober 2011

Kvällsstund

Lillkillen sover bra. Så länge han ligger i min famn eller precis nära mig. Det är lite jobbigt eftersom jag är mycket själv om kvällarna. Det blir liksom inte någon egentid att prata om. Ikväll hade jag till exempel gärna fixat lite i arbetsrummet - där saker ligger huller om buller, på golv och bord. Men nej då. R somnade bra i min famn, och jag lät honom somna ordentligt, men så var det dags för L att nattas. Jag la honom i sin säng och pow! Självklart var han vaken. Klarvaken.

Det var bara att börja om. Så nu har jag fått honom att somna igen, lagom till att kunna se på Greys. Jag lyxade till det lite med en kopp te när R drack välling. Shoppade ett nytt te igår, Munkte. Tror att både Sockenvägens söta och Fru Rosmer har rekommenderat teet, om jag inte är helt fel ute (och rätta mig gärna om jag har fel!). Det kanske inte var just det teet, men det var iaf jättegott!

Ok, nu har jag iaf ett gott te att dricka om kvällarna när jag ska kämpa med att få R att somna i sin egen säng...

1 kommentar:

  1. Hoppades han somnade bra senare. Har en lika dan kille här hemma. Han märker direkt när mamma är borta.

    Skönt att overallen kom till rätta.

    Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)