15 oktober 2011

Nytt

R vaknade liiite väl tidigt för välling inatt. Fick honom att somna om, men vid halv sex var det dags igen. Eftersom jag ändå var tvungen att ta med honom upp när jag skakade ihop vällingen passade jag på att byta blöja.

Tyvärr lyckades jag nog inte riktigt sätta på den nya så bra, för när jag äntligen ått R att somna om så kände jag att blöjan läckt... Upp igen - och sedan dess har det varit full fart!
R har just upptäckt att han kan ställa sig upp i sängen! Vilken ofantlig tur att jag tvingade J att sänka spjälsängen innan han åkte!
Det kommer nog att bli en liten rackarunge!

1 kommentar:

  1. En söt liten rackarunge:)
    Dom lär sig så fort. Ingen av våra barn har klättrat över sängen förrän dom varit över 3 år men jag kommer ihåg då E och A var små och dom hade lärt sig att stå i sängen, då hoppade dom på något lustigt sätt så att dom fick fart på sina sängar så varje morgon hittade jag dem mitt på golvet istället för var sitt hörn av rummet som dom stod i då dom somnade:)
    Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)