12 oktober 2011

Sova, kändis och schema


Puh, ikväll var inte barnen helt medgörliga. Eller jo, de har varit snälla och duktiga hela dagen, men... De var visst inte sugna på att sova. L fick jag i vanlig ordning tvinga att ligga stilla och blunda för att slappna av och somna (för några minuter sedan blev andhämtningen tyngre så jag hoppas hon sover!). R var trött och grinig och ville inget, men kämpade emot John Blunds sömngrus. Puh, men nu verkar de båda sova jag att jag kanske kan få se Greys i lugn och ro. Har liksom sett fram emot det hela dagen och skulle nog bli riktigt irriterad om jag inte får se på det utan att försöka få någon att sova samtidigt...

L gjorde ett schema över alla dagar pappa J ska vara borta. Tio rutor blev det, som hon nu ska göra glada eller sura gubbar i beroende på hur jag tycker att hon varit under dagen. Än så länge är det två glada gubbar och om det skulle vara mer än två sura så blir det ingen present av pappa när han kommer hem. Så jag hoppas att hon kommer att vara en glad tjej i tio dagar nu. Det hade varit skönt.

I simhallen idag mötte jag kändisen igen. Denna gången stannade han inte och pratade, men hälsade när han passerade mig, ha ha!

Okey, time for Greys!

5 kommentarer:

 1. Kändisen bor jag granne med hihih Han är supertrevlig. Han tränar på Filborna oxå vet du =)

  Börjar du prata med honom så finns det inget slut hahaha Hans käft går i ett=)

  SvaraRadera
 2. Hej hjärtat! Vad smart med schemat! Hoppas det funkar! Önskar dig en fin dag. KRAM!

  SvaraRadera
 3. Det går sakta framåt i garaget. Både bra och dåligt det där med att man kan stänga om röran. Då blir man inte lika piskad att ta tag i det.
  Hoppas det blir många glada gubbar.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Klart hon kommer ha 20 glada gubbar på schemat då pappa kommer hem, vem vill inte ha presenter:)

  Ja och vist är det många val att göra när man ska bygga ett hus, det märket vi ju när vi byggde vårt första och då gjorde vi som sagt inte ens alla val. men dom brukar väl säga att det 3:e huset är det man bygger åt sig själv, då har man lärt sig av alla misstag man gjort med dom förra:)
  Kramar

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)