19 oktober 2011

Nej

Vad ska jag säga.. Nej, det blev ytterliggare en sjukt krånglig natt...
Jag fattar det inte? På dagarna sover R bra i vagnen utan problem. Men de tre senaste nätterna har han liksom bara legat och "låtit", knorrat på ett utdraget sätt liksom och bara snurrat runt och hållit på. HELA nätterna. Behöver jag skriva att jag är helt slut?! Idag är jag lite lätt gråtfärdig faktiskt...

2 kommentarer:

  1. Åh vad jag känner igen detta! Precis så är det här hemma för tillfället också. Jag tror det är tänder på gång. Leo har fått en tand men jag gissar att även nr två där nere är på väg att titta ut. Kan inte minnas att vi hade det så här stökigt då Ludde fick tänder. Hoppas det går över fort iaf. Jag är tröttare än trött! Och humöret blir ju därefter.... :P

    SvaraRadera
  2. Hej hjärtat! Usch jag lider verkligen med dig gumman! Jag hoppas att du snart kan få lite sömn för till slut blir man ju tokig av trötthet. Massor av kramar!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)