11 november 2011

Mello

Läste ett antal artister som ska vara med vid nästa års mello. Tycker att det är ganska många bra artister! Torsten Flink, Björn Ranelid och Sean Banan är rena crappet enligt mig och det gör att mello blir oseriöst. Jag förstår att man vill ha mångfald i en tävling, men det behöver ju inte bli larvigt. Jag menar, vem vill att Sean Banan ska representera Sverige i Europa?!?

Hoppas nu bara inte att alla tre ska vara i just Malmö, för det tänker ju jag vara :-)


3 kommentarer:

 1. Ha ha men det är ju sjukt kul! Ranelid, Flinck och Sean N
  Banan i Mello. Jag längtar! :)
  Jag tycker faktiskt att det var rätt längesen Mello slutade vara seriöst. Men måste ses, bästa lördagsnöjet. Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. Ja jag tycker det verkar parodi då dessa tre du nämner ska vara med... ösnakr dig en fin kväll å helg <3 KRAM!

  SvaraRadera
 3. Å gud, börjar det redan bli dags för Mello igen, det går så fort, det var ju nyss. Men så roligt, längtar till det drar igång, men jag håller nog med dig, ta in lite "riktigt" artister.
  Trevlig helg, Kramkram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)