28 december 2011

Ändrad dag

Plötsligt ändrades dagens planer något eftersom L åkte hem till en kompis för att leka. Jag slängde ihop kvällens efterrätt som var busenkel så nu hoppas jag att den är god också!Om lillebror känner för att ta en liten slummer nu så ska jag ta mig en runda runt om i huset och samla ihop tomtarna. Får kanske vänta med granen tills imorgon så att inte L blir besviken eftersom vi sagt att vi skulle göra det tillsammans imorgon.

Tror inte att jag lägger mig med en av böckerna utan försöker få lite gjort här hemma istället. Vill försöka minska risken för stress inför nyårsafton :-)

6 kommentarer:

 1. Ser ut som er Jul varit bra. Visst kan allt det där andra vänta ett tag till. Nu är ju tid att bara njuta och umgås tycker jag. Efterrätten blir säkert bra. Du verkar vara duktig på det där.
  Här får julen stanna längre. Tycker det är så mysigt själv.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad gott det ser ut!
  Tror vår gran får flytta ut i morgon faktiskt, ljusstakarna i fönsterna får vara kvar några dagar till.

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Vad är det för gott du gjort?
  så du är också påväg att ta bort tomtar o gran o allt, hemskt vad alla är tidiga med sånt, eller är det jag som är sen?;) tycker det är så mysigt så här blir det kvar en par tre veckor till.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Ja man försöker ju avslöja något utan att avslöja ha ha. Nä nu kallar sängen. :)

  SvaraRadera
 5. Det ser gott ut i varje fall. Kan inte tänka mig att det smakar annat heller :) Vi åker till Karlshamn och hälsar på Ingela och Anders över nyår. Det ska bli jätteroligt måste jag säga.

  Kram

  SvaraRadera
 6. mums vad är det för gott ? LCHF ?

  Önskar dig och familjen ett GOTT NYTT ÅR !!!

  KRAAAAM

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)