05 december 2011

Den 5 dec hände det!Jaha, den 5 december kom den då - snön! Först var det mest regn, men nu är det jättestora flingor som singlar ner i luften och tom lägger sig lite lätt på gräsmattan! L är överlycklig och sjunger om hur mycket hon älskar vintern!

Jag skyndade mig att hänga ut fågelmat i vår trollhassel utanför köksfönstret och hoppas att småfåglarna inte gett upp hoppet om oss här i Lejonkulan. Och inser att vi nog borde ha plockat in tvättvindan och klämmorna för ett tag sedan...

4 kommentarer:

 1. Yeah!! =) Vad skoj! Men här nere i söder har den inte kommit än men hört att den är på gång! Hoppas det blir snö till jul iaf. :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt!!
  Här har vi fått nöja oss med is på bilen & vägen, alltid något:-)

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Ha ha ja även här är torkvindan uppe å gungställningen... Får se om maken kan göra en insats i morgon å rädda det som räddas kan *ler* Och oj så avis jag blir att ni har TROLLHASSEL!!! Gud så vackert. Hade önskat jag hade en stor gren att hänga i taket... KRAMAR!

  SvaraRadera
 4. Härligt att ni också fått lite snö, det är liksom på tiden nu tycker jag. Och det blir ju så mycket ljusare och finare ute. Här har vi nog fått en par tre decimeter sedan i helgen, men mer vill vi ha, maken tjatar redan om att ta fram skotern:)
  Kramkram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)