03 december 2011

Grillat i regnet

J fick bestämma vad vi skulle ha till middag idag och det blev givetvis grillat :-) Jag fick en oxfilé, L kycklingspett och grabbarna clubsteak. Till det hade vi en massa smarrigt som grillad sparris, ostfyllda tomater, grillad pepparhalloumi och majs. Mums mums!


J hade också fått lite kryddad köttfärs när han var i köttbutiken, som han gjorde biffar av och grillade och de var väldigt smarriga! Det var bla persilja i, vilket jag inte brukar vara jätteförtjust i, men det här kan jag lätt tänka mig att köpa framöver eller förska fixa själv.


Nu har vi laddat för filmtaj och tydligen fanns det plats för även chips och dippa i grabbarnas mage. Jag smakade också eftersom det såg så gott ut, men det smakade faktiskt inte alls speciellt gott. Satsar nog på min mörka choklad med mintsmak istället!

4 kommentarer:

 1. Hej

  Gud så gott det ser ut. Jag hade gärna satt i mig allt kött jag ser på bilden.

  Hoppas ni har en skön kväll.
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Å vad mysigt!!! Vi brukar grilla på nyår =)

  SvaraRadera
 3. Tack for en underbar middag och helg!!

  SvaraRadera
 4. hej hopp..
  kul du hittade in till min nya blogg.. :)

  Tjihooo vad roligt det var att kliva på vågen i morse och jag fick minus.. äntligen har jag fattat vad jag gjort för fel och jag älskar matdagboken.se, haha..

  men guuud så gott det där såg ut, mums..

  kraaam

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)