01 december 2011

Julkalendern på radio & tv

Nu är det princip klart att vi blir en till på företaget - och vem det blir! Det ska bli spännande att utöka, framförallt eftersom det blir en tjej till och jag slipper vara den enda :-) Nu har jag bara ett par jobbiga samtal framför mig när jag ska berätta för de andra som gått till 2 intervjuer att det inte blev just dem...
Nu har vi just kollat på julkalendern på tv. L verkade tycka att det var ganska spännande, men jag tror jag behöver något avsnitt till innan jag vet vad jag tycker. Vi lyssnade på julkalendern på radion (datorn) innan också, och den var också lite spännande, men riktar sig nästan mot äldre barn tycker jag. Vi får väl se om några dagar, om vi orkar följa både radio- & tv-kalendern.

4 kommentarer:

 1. Radion dissar jag, men TVversionen gillas redan :-D Kul med en ny tjej på jobbet, men skulle inte vilja säga tack men nej tack till de andra...
  Ha nu en fin 2:a advent! KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej gumman! Roligt med en tjej till på jobbet. Jag har varit ensam tjej på mitt jobb fram till för två månader sen. Hoppas ni får en mysig fredag. KRAM!

  SvaraRadera
 3. Spännande att utöka och anställa fler, speciellt som det blir en tjej också för din del.
  Önskar er en mysig helg, Kramar

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)