27 december 2011

Korvgrillning, astma och Kalaha

Inte ett enda foto har jag tagit idag. Har ändå haft en ganska stressfri dag måste jag säga. Åkte och hälsade på gudföräldrarna som är hemma i Sverige för att fira jul och nyår. Vi bara pratade, barnen lekte, fikade och grillade korv och åt det utomhus. Vad är det som gör att det är godare att äta utomhus?

C och jag hann med en liten shoppingrunda också och R har nu fått 6 st nya pyjamasar, vilket han plötsligt var i stort behov av. Och så har jag bunkrat upp med lite mer astmamedicin till L, fast nu tycker jag att det börjar avta för den här gången. Det var länge sedan sist.

J stod för middagen idag så inte ens det har jag behövt göra och efter middagen åkte han och handlade inför nyårsmiddagen. Skönt att kunna börja förbereda lite under kommande dagar. När R var badad och nattad spelade L och jag Kalaha. Det är superpoppis på dagis nu och kidsen är grymma på att spela. Det är bara det att de spelar enligt helt andra spelregler än de som medföljde spelet.. Hmmm? Undrar om det finns fler varianter? Oavsett så verkade funka iaf och det var kul att spela med L. Hon var superduktig. Det får nog bli ett par omgångar imorgon också tror jag :-)

Ska försöka komma i säng tidigt, är välidgt trött. Men i vanlig ordning så tickar väl klockan på och plötsligt är det midnatt igen...

2 kommentarer:

  1. Hej hjärtat! Det låter som att du hade en jätteskön dag igår, hoppas den här dagen blir lika skön. KRAM!

    SvaraRadera
  2. Nä gud det förstår jag. Man lagar ju som aldrig förr med matkassen och är inte mannen med så hur kul är det! Vissa rätter är ju mer komplicerade än vad jag själv brukar göra. För jag gör väldigt lätt och snabb mat typ. Men det känns verkligen nyttigt med maten och att allt görs från grunden. Jag har nämligen lätt att köpa halvfabrikat och det känns så dumt när man har barn.

    Kram!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)