23 december 2011

Midnatt råder..

Julskinkan är griljerad och klar. Revbenen är klara. Janssonsens är redo att värmas. En skaldjurstårta står i kylen. Julgodis i olika sorter är klara. Jag lyckades tom få tag i romsill idag, vilket jag nästan gett upp hoppet om! Julklapparna är inslagna och ligger och väntar under granen. De till familjen iaf, för tomten hrm... kommer ju inatt och hrm lämnar dem till oss. Hrm... Glöggen är provsmakad och den röda duken ligger på matrumsbordet. Tror nog att jag förberett så mycket jag bara kan.

Nu ska jag krypa till kojs med övriga familjen och hoppas få sova gott. Hoppas att det är R:s julklapp till sina föräldrar :-)

1 kommentar:

  1. God jul önskar jag er..

    Hoppas ni får en fin jul med mycket god mat och klappar..:)

    KRAAAM

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)