05 december 2011

På bar gärning

R verkar väldigt glad för doggen D. Han kryper gärna fram till henne och kollar läget lite. Idag erbjöd han henne att slicka lite på en kam som han själv hade haft i munnen. Hon ville dock hellre slicka på R än på en kam...


Idag tog jag D på bar gärning. Vi skulle iväg några ärenden och D fick vara hemma för att slippa sitta i bilen. Jag kom på att jag glömde en sak och låste upp och gick in igen. Blev lite förvånad över att D inte stod innanför dörren eller kom och mötte mig. Blev ännu mer förvånad när jag såg henne liggandes i soffan!!! I soffan!!! Hon är inte uppe i några möbler alls. Hmm, vad vi vet iaf...

11 kommentarer:

 1. Haha! När matte är borta ligger D i soffan ;-) Hihi! Här har det oxå kommit lite, lite snö idag men det är inget som ligger kvar. Hoppas du får en mysig kväll. KRAM!

  SvaraRadera
 2. Men gud så söta! Dem är ju så goa nu när dem ska bjuda allt och alla! =)

  Tack! Jag känner mig jätte stolt och glad att jag kommit igång med träningen. Ska träna imorgon och jag längtar så efter det! =)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Va, har det snöat hos er? Här "uppe" (jämfört med er) har det precis varit nere runt 0:an i temp. Hoppas på snö senare i veckan :).

  Hm, ja vem vet var eran söta doggen D gör när ni inte är hemma? Det man inte vet... ;). Kram

  SvaraRadera
 4. Hon är väl bara för underbar, älskar henne. Så länge hon inte fördärvar kan hon väl "passa" soffan när ni inte behöver den, hihi. Tack för i fredags, det var tipp topp. Hälsa familjen. Kram kram

  SvaraRadera
 5. Så snäll han är.
  Jag är inte mycket för djur men för mina barns skull kan jag önska att vi kände fler som hade djur så de kunde lära sig det med.

  Här är vitt och fint idag.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hehe, ja det gäller att passa på när matte är borta ;)

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Hihi, jag när katten är borta dansar råttorna på bordet, eller om i ert fall då matte är borta ligger hunden i soffan:)
  Kramar

  SvaraRadera
 8. HaHa! Man skulle haft en kamera & filmat djuren när man är borta.
  Min förra hund jag hade lyckades att ta sig upp på köksbordet när vi var iväg. Han gjorde så varje gång vi rullade ner persiennerna i de stora fönsterna. Han ville väll antagligen se ut & då var köksbordet ända alternativet:-)

  Kram Kram

  SvaraRadera
 9. Smart vovve.. ;) Det gäller att passa på, hiihi..

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)