04 december 2011

Pärlor, pärlor


Idag har både L och jag pärlat. Hon är snart klar med en fin prinsessa som hon designat själv. Jag gjorde något så simpelt som ett rött hjärta. Men det var av en viss anledning. Har en tid tänkt att jag skulle skaffa en bok, med vita olinjerade sidor, där jag kan klistra in viss julinspiration som jag hittar i tidningar, samt skriva in recept och annat inför julen.

Efter en del letande hittade jag en svart bok som i övrigt stämde in på mina önskemål. Tyckte dock att svart var lite trist och att den behövdes piffas till lite. så det blev ett rött pärlhjärta mitt på :-) Vi får väl se hur länge det sitter kvar! Och vi får väl se hur många klipp det kommer in i boken...

4 kommentarer:

 1. Det är mysigt att pyssla med de små. Vi byggde med play Mais innan, tyvärr var ju inte resultatet så beständigt ;)
  Sv: ja, det var supermysigt på Liseberg. Jag har varit sär en gång innan, så jag hade lite koll på läget. Matilda älskade verkligen det med, riktigt sådär så ögonen tindrade i kapp med ljusen! Mys

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag beställde den hos ABC-leksaker, tror att Ekoleko också har den.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för påminnelsen att vi måste köpa nya pärlplattor för Stina har "råkat" haft sönder sina.. :(

  Så mysigt med en egenskapad julbok..

  kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)