18 december 2011

Som ett pussel


Bitarna börjar falla på plats här hemma. Visserligen är jag förkyld - men hellre nu än nästa helg! J är och storhandlar så mycket mat det går nu innan julafton och jag känner att jag nog börjar få kontroll över läget. Jag har lovat L att vi ska göra både knäck och kola och det blir det kanske imorgon. I dag blir den en stor omgång köttbullar är det tänkt.

Jag tror också att de flesta julklapparna är klara. Ska slå in dem under kvällen och kryassa av min lista. Fast J är kvar... Han önskar sig ju ingenting så det är supersvårt.

Nu sover R en stund, snöblandat regn faller utanför fönstret och jag har lovat L att spela lite Super Mario med henne innan jag fortsätter med allt stök.

1 kommentar:

  1. Du verkar ju ha stenkoll på läget hjärtat! KRAM!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)