15 december 2011

Usch

Blä, blä, blä vilken morgon. Bristande sömn även inatt gjorde att toleransbanken åter var på noll. Efter skrik, tårar och önskan att bara dra täcket över huvudet och strunta i allt och alla så skärpte jag till mig och började sjunga. Otroligt nog funkar det verkligen för mig och jag kände mig genast gladare.Och vem kan vara på dåligt humör när man ser det här?

Nej, nu ska jag anstränga mig för att få en bra dag. I em ska L och jag pyssla!

8 kommentarer:

 1. Skönt att det släppte! Sång är bra! Ha en fin eftermiddag!

  SvaraRadera
 2. Ha ha ja jag önskar så att jag med kunde sjunga mig ur eftermiddagen... sitter dyngförkyld, vabbar med en sur tjej och har på det en busig lillebror som vet hur han ska testa gränserna... Men ähhh, jag ska ge det ett försök, stämningen blir nog lite bättre av lite "hej tomte gubbar" :-D KRAAAM

  SvaraRadera
 3. Ha ha ja jag önskar så att jag med kunde sjunga mig ur eftermiddagen... sitter dyngförkyld, vabbar med en sur tjej och har på det en busig lillebror som vet hur han ska testa gränserna... Men ähhh, jag ska ge det ett försök, stämningen blir nog lite bättre av lite "hej tomte gubbar" :-D KRAAAM

  SvaraRadera
 4. Hej hej

  Tänk att lite musik kan hjälpa en på traven. Jag gick hem i kylan och lyssnade på Waka Waka och höll nästa på att börja dansa genom stan :)

  Tycker att du ska se Twilight. Jag vill se resten av filmerna alla fall. Jag tyckte inte att de var otäcka, men jag är heller inte mörkrädd. Min bästis är väldigt mörkrädd och lättskrämd och hon älskade filmerna.

  Ha en fin kväll.
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Tänk vad lite sång kan göra:-)
  Det ska jag absolut testa nästa gång när jag håller på att bryta ihop!

  Kram Kram

  SvaraRadera
 6. Jag vill verkligen fika snart!!!

  SvaraRadera
 7. Strongt att du "skärpte" till dig, trots sömnbristen. Jag vet precis hur det är... Line sover fortf inte mer än 3-4 timmar i sträck... Men visst blir man stolt när man väljer att "ta sig i kragen" ändå. För som du säger, man kan inte vara sur särskilt länge när småttingarna är som solstrålar :).

  Sömnkram

  SvaraRadera
 8. oj, var lite snabb på tangenterna... ös = jag ;)

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)