20 januari 2012

Cashew och nagellack

Dagen blev precis så där bra som det kändes imorse :-)

Vi har varit hos kompisar hela dagen och där hade snön som kom igår blivit liggandes så barnen har lekt i snön, byggt snögubbe och åkt snowracer. Det känns extra skönt att L har fått leka i snö trots att vi inte haft någon själv hemma hos oss. Och ska jag vara riktigt ärlig så vet jag inte om jag direkt vill att det kommer någon snö heller nu...


Lillebror sover efter sitt busiga bad och L har just fått naglarna målade i regnbågens färger. Varje finger i olika färg. Undrar vad pappa J kommer att tycka... ;-) Nu sitter hon med paddan och kollar på något som hon hittat idag. Hon bryr sig inte alls om att det inte är på svenska. 

Jag har dragit på mig pyjamasbyxor, rostat lite cashewnötter och placerat baken i soffan framför The Voice. Fast jag funderar allvarligt på att sätta på en film istället. Ska bara skriva en inköpslista inför morgondagens middag först :-) 


4 kommentarer:

 1. Så roligt för L att få leka lite i snön, ni där nere får ju verkligen passa på de få dagar ni har.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt det låter med pyjamas!!!!Och nötter!! Jag går på pulver igen.. BLÄ!!!!!
  Nej ingen snö, så det så!

  SvaraRadera
 3. Svt play har alltid alla Will kids avsnitten :-)
  Trevlig kväll!
  Helen.HUSnrNIO

  SvaraRadera
 4. Hej hjärtat! Nej snö kan vi vara utan tycker jag. Vi fick en del natten till igår och sen har det blivit kallare så det ligger faktiskt kvar. Vägarna är helt isiga och det kan vi vara utan tycker jag. Hoppas du kom i säng i tid igår och att du har fått sova gott inatt hjärtat! KRAM!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)