01 januari 2012

Gott slut


Oj, oj, oj vad jag stressade igår! Får skylla mig själv som satsade på en trerätters som vi aldrig testat innan! Men det  blev bra till slut. Vi hann med en enkel korvlunch innan gästerna kom och det var skönt att få lite frisk luft.


Kvällen blev en mycket trevlig kväll med goda vänner, bubbel och skratt. Barnen skötte sig exemplariskt, R sov gott och L kollade på film med vännerna, väntade på fyrverkerier, lekte, kollade på mer film och var vaken ända tills klockan var nästan tre på natten!!!

Efter tolv, mer bubbel och fyrverkerier lekte vi traditionsenligt paketleken och jag lyckades sluta med fyra paket i min ägo!

Kokboken med soppor, usb-minnet och kalendern med handväskor kommer jag säkert att få användning av. Dvd:n med Rolandz är mer tveksam :-) Det var ju för övrigt helt klockrent att det var just jag som fick handväskekalendern. Tror inte att någon annan skulle uppskattat den :-)

Mycket sömn blev det inte inatt så idag har vi mest haft soffhäng. Just nu är det Ivanhoe. Tidigare var det I rymden finns inga känslor, vilket faktiskt var en ganska rolig film. Senare blir det säkert ytterligare någon film skulle jag tippa på. Precis som det ska vara på nyårsdagen!

4 kommentarer:

 1. Låter som en perfekt nyårsafton gumman! Hoppas ni får en lugn och skön kväll nu! KRAM!

  SvaraRadera
 2. God fortsättning!
  Låter som ni hade en toppen kväll!
  Här har det inte heller blivit många knop gjorda, är väll så det ska vara på nyårsdagen:-)

  kram kram

  SvaraRadera
 3. God fortsättning på det nya året, det låter som ni avslutade det på bästa sätt, Kramar

  SvaraRadera
 4. hej gumman..:)

  låter som ni haft en perfekt nyårsafton.. :)

  mysigt att grilla korv ute.. haha ja jag tycker du absolut ska ta ett snack med "chefen" ang fina bonusar på jobbet, hahaha.. :)

  kramkram på dig <3

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)