14 januari 2012

Gravad torsk och rosa anka

Det blev verkligen inga höjdarbilder med iPhonen i mörkret, men...

Det var en god middag igår. En Lychee-drink till fördrink för mig, sedan rödbetsgravad torsk med citrongrädde till förrätt, rosastekt ankbröst med krämig savoykål, apelsinsky och en filodegsrulle med jordärtskockspuré till huvudrätt, och det avslutades med en ljummen 60% chokladfondant med råkräm och ett inkokt plommon.

Imorgon blir det till att sätta sig med kokböcker, papper och penna och planera veckan som kommer matmässigt. Det blir så mycket enklare då. Förhoppningsvis kan jag hämta ut en ny kokbok från vår postutlämning också, även om jag inte fått någon avi ännu. Men jag hoppas ändå att mitt paket finns på plats.

Nu är hela familjen samlad och det blir en stunds soffhäng. Lillebror sover redan i sin säng och jag tror inte att det dröjer så där jättelänge innan resten av familjen gör honom sällskap, i sina egna sängar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)