08 januari 2012

Iskall söndag


Tillbringade en stund i ishallen. Lagom sorligt för R att somna. L och pappa J åkte. Tyvärr dunkade L ansiktet i isen vid ett tillfälle och ville inte åka mer efter det. Det kom lite blod och blev en putläpp.

Sedan fick vi knappt hem henne när hon väl kommit ut på isen igen..

4 kommentarer:

 1. Åh! Det roliga stället! Där har jag spenderat många timmar genom åren eftersom sonen spelar hockey. Jag håller mig dock vid sidan av isen... Kan inte stå på de där skridskorna alls!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Roligt att åka skridskor med barnen, här har ishallen varit öppen hela jullovet men vi har inte kommit oss iväg en enda gång, killarna spelar ju hockey 2 ggr i veckan så jag får liksom nog av ishallen av det känner jag:)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Men usch då! Stackars L! Men det var nog tur att hon vågade sig ut på isen igen så att hon inte blev rädd för att åka mer i framtiden. KRAM!

  SvaraRadera
 4. Åh jag får ont i fötterna bara jag tänker på ishall. Synd att hon skulle slå sig stackarn!
  KRam

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)