12 januari 2012

Sim, samvaro, sömn & spa

Förmiddagen spenderades med fina föräldragruppen och det gav som vanligt energi. Även om de små barnen tar mycket tid så har vi så mycket att prata om hela tiden och tiden springer alltid iväg lika fort.
Eftermiddagen spenderades i simhallen där L hade simlektion. R har blivit en riktig badbuse och ville hemskt gärna också ner i plurret. Han vinkade och viftade och hade full koll på de större barnen som simmade framför honom. Kanske dags att introducera honom till simhallen snart?

Nu sover förhoppningsvis båda barnen, men det tog tid för båda att somna. R kämpar emot varje kväll nu och det kändes på något sätt skönt att han gjorde det även när J nattade honom ikväll. Hoppas bara att han sover liiiite bättre inatt. L tog också tid på sig att somna, och vi avslutade dagen med att skriva en lista på vilka hon vill bjuda på sitt 6-årskalas. Det blev en lång lista :-) Hon har bestämt tema också och det ska nog gå hyffsat bra att ordna. Nu ska det bara fixas inbjudningskort.

Fast först ska här åkas på spa! Som J sa imorse, vi kommer säkert att sova mellan 19-12 :-)

4 kommentarer:

 1. MYS!! Jag åt lunch med min förldrargrup idag, utan barn!!

  SvaraRadera
 2. Åh så mysigt! Ska ni på Spa idag??? Ha det så underbart isf! KRAM!

  SvaraRadera
 3. Njuuuut nu av spavistelsen, å så får du berätta vilket tema på kalaset hon vill ha, bogge får bompa tema, men Luran velar lite hit å dit, dock lutar det åt ett kalaspaket med rosa dödskallar... KRAM och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Spa låter inte helt fel:-)
  Ha det nu så jätte gott och mys i massor!!

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)