22 januari 2012

SöndagsstatusSnön har fallit vit under större delen av dagen och det är nog första gången den här vintern som den faktiskt blivit kvar på marken. Vi får väl se för hur länge. Det hade varit kul om L fått leka lite i den när hon kommer hem från Disney on Ice.

Pappa J fick följa med istället och jag håller mig hemma med lillebror, jag mår inte bra... Jag hade gärna sovit bort hela dagen men det går ju inte med en 10-månaders.. Fast han är ändå ganska lugn idag tycker jag. Hans nästa har börjat rinna lite också det det skulle inte förvåna mig alls om han är nästa person att bli krasslig i det här hushållet.

Vilket ruggigt tråkigt inlägg... Men det händer liksom inte så mycket för tillfället. Jag försöker hålla mig så stilla som möjligt, R verkar inte ha exakt samma målsättning. Nu väntar vi på resten av familjen för att få en avrapportering av isshowen. Jag känner mig riktigt ledsen över att missa detta med L...

8 kommentarer:

 1. Hej. Jag tänkte när jag hörde reklarmen om disney on ice att det hade passat Linnea perfekt. Hoppas att de hade skoj, man blir ju sugen på att se det. Jag var på det ett par gånger när jag var yngre. Hoppas du kryar på dig snart. kram på er allihop

  SvaraRadera
 2. HUva inte kul med sjukdommar, och det e inte lätt när man har smått hemma=(
  hoppas ni kryar på er snabbt

  kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni får hålla er friska hela familjen snart! kram

  SvaraRadera
 4. Så hon kom iväg på Disney om ice iaf, så roligt för henne.
  Hoppas ingen fler blir sjuk nu bara, Kramar

  SvaraRadera
 5. Skönt att de andra mår lite bättre, hoppas att du också får tillfriskna snart!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Fy för dessa kräk- och snortider.... blir aldrig som man tänker sig då dessa sjukor hälsar på, nu hoppas vi emellertid att vi båda har gjort bort vår beskärda del å får njuta av att vara friska framledes <3 KRAM

  SvaraRadera
 7. Hej hjärtat! Hoppas att du mår bättre igen. Tyckte L att Disney on Ice var bra? Önskar dig en fin dag gumman! KRAM!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)