04 januari 2012

Taskig?

Min man avslöjade just en plan som han har med två av sina bästa vänner. När de är 40-45 så ska de lämna familjerna och starta upp en bar på (i?) Copacabana. De ska köra baren i ca 10 år innan de ska komma hem och be om förlåtelse. Jag sa att då kan han lämna oss redan nu så att jag har chans att hitta någon ny man så att jag slipper göra det när jag är 45.

Han tyckte jag var taskig som sa att han kunde dra redan nu. Tycker ni verkligen att han har rätt att kalla mig taskig? :-)

7 kommentarer:

 1. Absolut inte, är väl snarare han som är taskig tycker jag:)
  Jag hoppas det inte är på så himla stort allvar dom bestämt det..
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ha ha näe snarare tvärt om, men klart, går det bra för baren kan han iaf skicka hem pengar till dig så får du leva i en lyxtillvaro i väntan på att han återkommer *fniss* KRAM

  SvaraRadera
 3. Haha, det var ju oxå en plan. Nä du var ju inte taskig man måste ju tänka på sitt bästa ;)

  SvaraRadera
 4. HaHa, vilken plan!
  Du taskigt?? Knappast! Tvärtom skulle jag vilja påstå:-)

  SvaraRadera
 5. Inte det minsta. Ge han bara. Om han var så osmart som talade om planen innan den hände så förtjänade han det ;)

  SvaraRadera
 6. Jag skulle helt enkelt kalla det - svar på tal :).

  Å tack för de stöttande orden om Lines sömnproblem. Skönt att det gått bra med L och R! Bra jobbat! Hoppas det håller i sig med R. Vi har testat massa grejor ända från hon var 7-8 månader, men alltid gett upp när hon blivit sjuk etc. Vi har aldrig låtit henne skrika själv i rummet särskilt länge utan alltid gått in med jämna mellanrum. Men nu på slutet har vi inte testat ngt förrän nu. Har iaf lyckats få henne att somna utan att hålla vår hand nu. Alltid nåt :). Så nu förflyttar jag mig längre och längre mot dörren, å hoppas att jag snart kan gå ut ;).

  Må så gott,
  Kram

  SvaraRadera
 7. Tycker hela familjen kan åka dit tillsammans istället =) Kika gärna in på min matblogg och tävla, perfekt för dig som har barn =)

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)