09 januari 2012

Trött som en gnu

Ikväll är jag så grymt trött.Visserligen har jag jobbat hela tiden medan L var på dagis och med R som hjälpreda tar allt liiite längre tid. Och så handlade vi lite middagsmat för några dagar när vi hämtat syrran på dagis. Efter det har jag inte gjort så mycket mer idag känns det som. Tiden går ändå när L ska ha mellis, R ska ha mat, middag ska lagas och ätas, R ska bada och nattas, L ska nattas och innan dess ska det lekas lite med både R och L. L har fått leka hårfrisör med mig och låtsassminka mig och sedan gjorde vi tvärtom. Och så har både hennes och mina tånaglar fått lite rosa färg. Kände att det behövdes här inför fredagens och lördagens spaande :-)

Eftersom jag är usel på att lägga mig i tid och sova så är min plan att ligga i sängen om cirka 8 minuter.. Det kan gå så där.. Då börjar nämligen Sveriges mästerkock och det skulle kunna vara lite kul att se på och sedan vara parkerad i sängen och redo för sömn.
--------------------------------------------------------------------------------
Det gick så där att komma i säng i tid. Men nu är jag iaf i pyjamas och Mästerkockarna lagar mat framför mig. "Tyvärr" hittade jag dock en ny kokbok på Maxi idag som ligger här bredvid mig också... :-)

4 kommentarer:

 1. Hej vännen

  Hoppas du klarar att somna gott snart. Vet hur svårt det är för man fastnar så lätt med annat.

  Du måste se Australia någon dag när du orkar. Den är så bra och fint filmad. Nicole Kidman är bara för härlig i den.

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Det lät ändå som en mysig kväll med både bra program på Tv och ny kokbok.

  SvaraRadera
 3. Hej hjärtat! Hoppas du somnade någorlunda i tid igår. Det är jobbigt med dessa nätter när man inte får sova ordentligt. KRAM!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)