06 februari 2012

HJÄLP?

Hur sjutton ska jag göra?
Biljetterna till Mammablogg galan släpptes idag, och så är det Bloggminglet helgen innan... Jag vill gärna gå på något av dem, men helst inte utan att känna en kotte! Är det någon här som ska gå på något av eventen??  Vägled mig gärna :-)

5 kommentarer:

 1. Vi är flera som ska på Mammablogg galan så det är klart du ska följa med!!
  Visst bor du i Skåne?
  Förra året flög vi från Ängelholm, får se vad det blir i år, måste kolla lite priser först.
  Jag ska iväg nu, men kan maila dig lite senare:-)

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Hej hjärtat! Jag funderar oxå. Jag vill gärna gå men tycker det är lite jobbigt när det blir mycket folk som jag inte känner. Dessutom tycker jag det är lite för mycket pengar....Jag ska fortsätta fundera lite. Bestämmer jag mig för att åka kan vi gärna slå oss ihop isf! Sagafia, Ugglehuset, Fnulan och Sara Tilling ska gå vet jag. KRAM!

  SvaraRadera
 3. Vem säger att du inte kan åka på båda? Det är du värd! En tacksam man som har en underbar fru.

  SvaraRadera
 4. Håller med ovan ;). Underbart att se. Det är du verkligen värd!
  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)