08 februari 2012

Kloka ord!

Det är maskerad på dagis nästa vecka och för en gångs skull (kryss i taket!!) så är jag inte ute i sista minuten med kläder till L. När jag frågade vad hon ville vara så svarade hon "Sjöjungfru". Nej, det blir nog lite svårt försökte jag förklara. "Varför då" frågade min lilla tjej "finns det inte dräkter i affären?" Nej, jag hoppades att det inte skulle göra det...

Ok, då kunde hon tänka sig att klä ut sig till surfare?!? Vad får hon allt sånt här ifrån?? När jag undrade vad en surfare hade på sig svarade hon baddräkt. Jag förklarade att det nog skulle bli lite kallt att gå i baddräkt på dagis...

Idag, utan några måsten på agendan, så passade vi på att åka till Buttericks efter dagis. Och hittade en dräkt som L bara älskar! Det är inte alls vad jag hade trott att hon skulle vilja ha, men hon har levt i den där dräkten hela kvällen så det verkar ha varit en fullträff.


På väg tillbaka till bilen passerade vi en kille som stod utanför en affär och rökte.
"Det är farligt att röka!" hörde jag plötsligt hur min kloka lilla tjej sa till den vilt främmande killen. "Man kan dö!"

3 kommentarer:

 1. Hu, surfare och sjöjungfru! Kallt!

  Wi! Vad kul! Jag har bokat flyg med, SAS från Ängelholm, 08.35 på lördagen och hem 13.10 på söndagen.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. haha söta L.. :) men surfare ? vilka ideer.. :)

  vad vart det för dräkt nu då ? hoppas på kort sedan.. :) här hemma trippar Stina omkring som prinsessa hela tiden och byter mellan klänningarna , haha..

  ja visst är kasslergratängen god.. :) om jag mår bra nog i morgon börjar jag min "avgiftning" igen..:) men tror nog det kommer går bra. :)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Haha! Hon är smart hon! Helt rätt att säga till! Vad roligt att du åker på galan gumman! Jag tror faktiskt att jag hoppar den här gången. Kanske kan samla mod ordentligt till nästa år. KRAM!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)