25 februari 2012

Utedag trots storm

Vi trotsade vädret och var på lekplats med kompisar. Det var skönt för både barnen och den här mamman, tror jag.


 R är dock i den där åldern då allt ska in i munnen vilket inte mamman är lika road av...


Nu  ska vi softa en stund innan mormor och morfar kommer till barnen och jag ska göra det omöjliga och hitta något att ha på mig innan jag blir upphämtad inför kvällens mello i Malmö... Tur att man inte sitter på parkett :-)

3 kommentarer:

 1. Hoppas du får en supertrevlig kväll hjärtat! KRAM

  SvaraRadera
 2. Fina bilder!
  Här har det också blåst som sjutton idag. Man tror att det är varmt ute när solen strålar som den gjort idag men jisses vad kallt det varit:(

  Ha en härlig kväll!
  Kul att se irl=)

  SvaraRadera
 3. Hoppas du haft en toppenkväll på Mello. vi har somsagt inte fått igång parabolen ännu och nu börjar jag snart tappa hoppet om att vi kommer få till det alls:( Mello missade vi dock inte utan satt klistrade framför min iphone:)
  Kramar

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)