11 februari 2012

Vintrig balans


Igår var det riktigt härligt väder och vi passade på att ta en promenad i ett skogsområde. Det såg riktigt vintrigt ut där snön låg kvar, vilket den inte gör direkt någon annanstans i stan.

Idag hoppas jag också på bra väder eftersom jag ska styra kosan några mil uppåt i landet. Det är dags för Göteborg och mello! Barnen och doggen ska spridas ut först och det blir nog även ett annat stopp på vägen upp ;-)

Och det LÄR bli schlagers i bilen :-) Och jag tänker sjunga med. Högt!

4 kommentarer:

 1. I går var ett helt underbart väder:-)
  Ha nu en toppen trevlig helg i Göteborg & kör försiktigt!

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Åh, kommer du till stan och ska på mello!! Hoppas att ni får riktigt skoj:)
  Jag såg att du köpt biljett till mammablogg galan och jag måste erkänna att jag är riktigt sugen men jag tror inte att jag har råd :( Det är tufft att vara student.. Det hade varit roligt att gå. Har du någon att gå med ?

  Kram

  SvaraRadera
 4. Å så kul med mello live, det hade jag gärna med gått på. Vi får tyvärr inte någon signal till dekodern i husvagnen så här blir det inge mello alls:( Misstänker grannens träd står i vägen för parabolen:(
  Kramar

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)