20 mars 2012

Krångel och ballonger

Ja, igår blev det inte mycket gjort. Ansträngde mig verkligen för att roa barnen ett tag och eftersom vi hade (har) ballonger kvar från helgens kalas blev det ballonglek.


Nu känns huvudet lite bättre tack och lov. Har fått lite energi från föräldragruppen och blivit bjuden på både lunch och fika. Tyvärr har jag ingen aning om vad vi ska äta till middag eftersom det är extra tidstight idag. Men det löser sig det också.

Min kära (hmm) make har ställt till det lite för mig. Han har just meddelat mig att han ska åka iväg fredag-lördag. Denna fredagen, som jag för mååånga veckor sedan valde att lägga bloggmiddagen på, j u s t  för att han skulle vara hemma. Men visst, jobb är jobb. Det blir bara att försöka lösa det.

3 kommentarer:

 1. Vilken häftig bild!
  Dessa karlar....men precis som du skriver, jobb är jobb.
  Du har en utmaning att hämta inne hos mig.

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Åh karlar! Hoppas du kan fixa barnvakt! Middagen vore ju ingenting utan dig, det är ju DU som är middagen! KRAM!

  SvaraRadera
 3. Så typiskt! Håller med Tina, du måste vara med!

  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)