14 mars 2012

Lyx mitt i veckan


Idag har det inte funnits någon datortid alls. Större delen av dagen har spenderats hos vänner där L och kompisarna busat runt ordentligt. De var som helt sockerchockade ett tag, trots att de inte fått något socker! Det var underbart väder och en lång stund var vi ute i solen på en lekplats och bara njöt. Jag drog upp byxbenen några sekunder eftersom solen brände på mina svarta byxor, men eftersom jag själv var den enda med solbrillor på så ville jag skona alla andra...

Kvällen har vi spenderats hos våra före detta grannar som bjöd på middag. Lyxigt att först slippa laga lunch,  sedan bli bjuden på middag, efterrätt och en liten drink på deras inglasade balkong - en onsdag! Att min drink var alkoholfri och eg bara vara juice gjorde absolut inget - det var ändå en lyxig känsla!

Den lille terroristen R röjde runt ordentligt och det tog inte lång stund för honom att somna när vi kom hem. För där skulle han absolut INTE somna iaf :-) Fast det gjorde inte så mycket, istället kom vi hem i bra tid och nu är det dags att krypa ner och kolla på kvällens Greys. Imorgon är det ännu en fullspäckad dag!

5 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar om Ws halsmandlar. Jag hade ingen aning om att man kunde operera bort endast en. Trodde att det var båda som gällde liksom.
  Hur gammal var hon när hon opererades? Hur var det tiden efter och hur lång tid tog det innan hon var helt återställd igen?
  Om du orkar svara vill säga...

  Härlig bild!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej gumman! Åh vilken härlig dag du verkar ha haft igår. Hoppas dagen idag blir lika bra. Massor av kramar!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag!!
  Vädret var ju helt gudomligt igår, idag lite gråare fast ändå ganska skönt i luften.
  Söt L är!!

  kram kram

  SvaraRadera
 4. Lät inte alls dumt, ibland behöver man sådana dagar å ladda de på energikontot :-D Hoppas din torsdag varit mins lika bra <3 KRAM

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)