20 mars 2012

Ny morgon

God morgon. Eller, ja huvudvärken finns kvar där, men jag trycker bak den med Panodil och ger mig i kast med dagen.

Igår var jag på Me & I-party och shoppade lite till kidsen. Tycker alltid att det är lika svårt med dubbelstorlekar, som nu när R har 80 och kläderna är 74-80. Och byxor i 86-92 lär ju vara föööör stora, men det känns så fel att köpa 74-80. Ja, i-landsproblem ni vet ;-) Det blev iaf två klänningar till L och ett par knickers och t-shirt till R. Hade kunnat shoppa ännu mer men huvudvärken gjorde att jag återvände till hemmet ganska fort igen.

Nu när det av till dagis och föräldragruppsträff! Nu hoppas jag att jag får höra mitt namn på radion om några minuter :-) Jag vill gärna åka till New York!

3 kommentarer:

 1. Åh vad spännande har du tävlat på Rix fm? Vad var det för kläder du köpte igår? Hoppas du får en trevlig dag trots den otrevliga huvudvärken! KRAM!

  SvaraRadera
 2. hej hej..
  vilken fint kort. .:)

  ja stl till kidsen är inte lätt.. till S får vi köpa både 110/116 och 116 och 122 just nu.. man vet aldrig vad som passar ..

  har du fått din header än ?

  kramelikram..

  SvaraRadera
 3. Vad har dem andra beställt att äta? Var det torsdag senast?
  Kram!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)