05 mars 2012

Premiär!


Ikväll under middagen var jag så trött att jag ett tag trodde att jag var en klubbad säl. När J föreslog att han skulle cykla en runda med barnen så tänkte jag direkt att jag skulle lägga mig på sängen en halvtimme. Jag var ju dock tvungen att dokumentera R:s premiärtur i cykelsadeln! Tyvärr blev det inga bra bilder, men är iaf dokumenterat för framtiden.

När L var liten så hade jag lite tid att scrappa och hon har ett par album att bläddra i. R har nada - än så länge :-) Jag har dock en förhoppning att få tid någon gång framöver att göra lite layoter till R också och därför känns det viktigt att kunna ha foton att välja på.

Och nej, jag la mig inte på sängen. Inte scrappade jag heller, vilket man skulle kunna tro efter raderna ovan. Nej, jag satte mig också på cykeln, motionscykeln. Känns bra!

2 kommentarer:

 1. Vad tyckte han om turen ?

  Ja jag har också massor av album och dylikt till ettan, tvåan och trean däremot har däremot nästan ingenting sånt !

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh men mysigt!!! Jag har aldrig scrappat och kommer inte heller... bloggar hellre!
  KRAMEN

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)