15 mars 2012

Smart kille

De senaste gångerna när jag tagit på R för att gå ut har han gått direkt till sina skor precis som för att säga: "Mamma, du glömde mina skor!"


Tur att han gillar sina dojjor :-) Så pass mycket att han gärna smakar på dem ibland.

Idag var vi på föräldagruppsträff med R:s kompisar, fast med ett visst bortfall. R chockade mig och de andra genom att sova i nästan 3 timmar! TRE TIMMAR! Det har i princip aldrig hänt och jag gick varannan minut och kollade om han hade vaknat. Trodde att han var sjuk, men när han vaknade upp var han pigg och glad. Han har varit lite gnällig under kvällen, men har inte verkat sjuk så nu håller vi tummarna. Vill inte ställa in helgens kalas....

3 kommentarer:

 1. Så söt! :)

  Tack tack! Ja än så länge mår hon toppen! :)

  Ja så himla kul för sonen. Äntligen börjar det komma små i vår familj. Jag först sen min moster och nu en systerdotter! :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Nej nej nej! Inga mer sjukdomar nu! Nu får det vara nog! Jag hoppas att sötnosen vaknar pigg idag och att ni får en mysig fredag. Massor av kramar!

  SvaraRadera
 3. Oj, 3 timmar , de e bra gjort men förstår du gick och kollade, man tror ju något är fel då dom sover så länge)
  Hoppas ni haft en skön helg, Kramar

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)