11 mars 2012

Sol, gegga och blommor


Vi tog cykelrunda/promenad och stannade sedan ute i trädgården ett tag. Lillebror somnade i vagnen, solen sken och jag hade gärna planterat lite blommor, om jag haft några att plantera. L ville leka och jag offrade mig en stund på cafélek med geggamoja. Jag var dock ingen rolig kund, för jag ville inte låtsasäta geggan med fingrarna...

Så jag ringde hit kompis I istället... Tänkte att jag då skulle kunna försöka få lite gjort inomhus. Kompis I har just kommit och de stora tjejerna leker. Jag är glad att vi hängde ute innan för nu mulnar det på och regnet hänger i luften. Jag som hade vårkänslor för 2 timmar sedan.. Tur att jag inte planterade ändå. Plantorna hade säkert frusit ihjäl..

6 kommentarer:

 1. Jag förstår att gegga mojja inte lät så lockande ;)

  Hoppas att solen lyser på dig imorgon :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter kanon! :)
  Vilken tid är det?
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej gumman! Det var samma sak här, först var det jättefint väder men så fort solen försvann blev det riktigt kallt och ruggigt! Hoppas du får en mysig kväll gumman! KRAM!

  SvaraRadera
 4. Visst blir man sugen på att plantera blommor och fröer så fort vårens första små strålar kommer :)

  SvaraRadera
 5. hihi nä geggamojslek är inte skoj, inte att äta i alla fall. kram kram Linda

  SvaraRadera
 6. Visst är det härligt att känna våren sådär lite smått. Var ute och tvättade bilen sen planterade jag penseer. Jag trotsar ädret och hoppas på att de ska klara sig. Köpte dem på Hem & villa mässan förra helgen och han som sålde sa att bladen kanske blir lite trista om det fryser men plantan överlever. Håller tummarna :)

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)