28 mars 2012

Utehängd tvätt och grillmiddag

På väg till dagis fick jag en påminnelse och innan jag ens kollade telefonen insåg jag att det var utvecklingssamtal på dagis! Det hade jag helt glömt bort och eftersom jag haft en dålig start på dagen hade jag skippat frukost innan dagislämning för att sedan kunna äta i lugn och ro när jag kom tillbaka hem. Nu blev det istället en babybellost och en ölkorv i flygande fläng. Fast det gick bra det också :-)

Samtalet gick bra, det är alltid spännande att höra andras åsikter om L och hur hon beter sig om dagarna när inte vi är med.


Ikväll var det en ganska spontan middag med vännerna T och E och barnen hos oss. Det blev grillat och det var mumma! Till efterrätt smaskade vi i oss semlor som maken egentligen köpt till sitt koreanska besök idag, men som blev lite förändrat och semlorna fanns kvar.

Barnen somnade lite senare än vanligt en vardag och själv kryper jag nu ner i renbäddad säng (lakanen hängde ute idag - preimär 2012!) och ska kolla på finalen av Mästerkocken. Greys får jag nog spara tills imorgon :-)

6 kommentarer:

 1. Åh vad härligt att få krypa ner i en säng som är nybäddad & med lakan som har fått torka utomhus, luktar ju så gott!
  Ska prova klänningen i morgon i stället, sömmerskan fick förhinder idag.

  Sov gott!

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Gud vad härligt med lakan som fått torka ute! Måste få upp mon torkvinda känner jag!

  Kram

  SvaraRadera
 3. hej gumman..

  ute torkade lakan är det BÄSTA, det fick vi med krypa ner i tidigare i veckan.:)

  Så du har köpte en KB du med nu ? så kul.. vad tycker du om den ? här har jag kört ett pass på eftermiddagen och jag är helt slut nu, haha..

  hur går det med headern ?

  kram

  SvaraRadera
 4. Hej gumman! Åh vad härligt att få krypa ner i lakan som har torkat ute. Hoppas du har sovit som en prinsessa inatt och att du får en fin torsdag hjärtat! KRAM!

  SvaraRadera
 5. Skrev en uppdatering av inlägget om när Isak fick vatten över sig. Men tack och lov att det slutade bra! :)
  Hoppas du får en bra dag! :) KRam

  SvaraRadera
 6. Nya sängkläder och rena fönster är nog mina favoriter bland hushållsgörat. Har tyvärr ingen torkvinda, får nog skaffa en.

  Haha, igår när jag kom till dagis tittade de på mig och undrade varför jag var så tidig?! Det var först idag som de bjöd på frukostbuffé...

  Kram!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)