21 mars 2012

Utmanad

Jag har blivit utmanad av fina Maria med bloggen SagaFia att berätta 5 saker om mig själv som ni kanske inte vet.

✰ Jag tränade tae kwon do när jag gick på gymnasiet! Jodå, har även spelat bordtennis, orienterat, spelat fotboll i mina mycket yngre dagar! Det kan man inte tro när man ser den här otränade soffliggaren!
✰ Jag har spelat fiol. På mellanstadiet. Jag kunde inte förstå hur jag fick fiol eftersom jag inte hade valt det, men... Jag tränade så lite att mamma vägrade följa med mig på lektionerna eftersom hon skämdes så...
✰ Jag gillar inte att sitta och äta/fika helt själv ute, inte ens på McD. Känner mig helt uttittad och tar hellre maten to go.
✰ Är snål mot mig själv men inte mot barnen.
✰ Har blivit erbjuden ett jobb som sjungande servitris i Marbella.

Ha ha, ja det var lite om mig! Nu har jag redan sett där här utmaningen på flera bloggar men jag skickar den vidare till Linda, Mamma Russin, Evsi, Den lilla Röda, och Therese och hoppas att de också vill avslöja något om sig själva :-).

5 kommentarer:

 1. Allt bra ikväll?
  delta gärna i min tävling i bloggen om du vill.
  KRAM

  SvaraRadera
 2. :) Vad roligt att få läsa! Du kanske borde skriva 5 nya saker varje vecka :)

  SvaraRadera
 3. Hej

  Alltid kul att läsa dessa utmaningar. Jag kunde heller aldrig sitta på ett cafe eller Restaurang ensam förr, men nu älskar jag det.

  Ha en fin kväll
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Så kul att få läsa.
  Återkommer med mina 5 i morgon.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Ha ha, Ärtan tjatar om fiol men vi vet att hon kommer att vägra träna... Så vi avvaktar. Plus att hon redan har tre aktiviteter. Kram!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)