26 april 2012

Aj aj aj

Aj, aj, aj, min mage är inte snäll mot mig idag. Eller igår. Men jag hoppades att det skulle gå över under natten. Vilket det alltså inte gjorde.

Efter att lillebror och jag vinkat av L på dagis åkte jag till jobbet men vände hem direkt igen. Jag har en klipptid under förmiddagen och den vill jag a b s o l u t  inte missa med tanke på helgens Bloggmingel i Stockholm. Så nu har jag en timme på mig att ta det lite lugnt på hemmaplan för att sedan fixa frillan och sedan förhoppningsvis kunna få magen att sluta göra ont innan helgen.
R sover sött vid min sida just nu och jag tar tillfället i akt att bara sitta rakt upp och ner.

2 kommentarer:

  1. Usch då gumman! Det låter ju inte bra. Är det magkatarr du har? Var rädd om dig hjärtat! KRAM!

    SvaraRadera
  2. men hu, hoppas det går över i rappet!
    kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)