01 april 2012

Äntligen!


Trodde aldrig att kulan skulle återfinnas. Trodde att den förmodligen legat begravd i en bajsblöja för länge sedan. Men nu är den tillbaka! J hittade den igår när han meckade tv-grejor, då den låg gömd bland några sladdar.

Det känns så otroligt skönt att den kommit till rätta igen! Att jag inte ska behöva gå och undra över om R verkligen svalde kulan. Eller att vi skulle upptäcka den när R är 16 år har brutit benet eller något och röntgas :-)

Det känns skönt!

2 kommentarer:

  1. Förstår att det känns skönt :)

    Ha en fin söndag!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Guuud så skönt att den är återfunnen!!! Å vilken läcker galaklänning du har att se fram emot, lovely! Nya träningskläder klurar jag med på, klarar jag de första 6 veckorna tänkte jag belöna mig med det :-D KRAMAR!!!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)